Oldenburger Fietsspecialist

Gebruikersvoorwaarden en disclaimer


Informatie op of via deze website kan fouten en onjuistheden bevatten. Oldenburger Fietsspecialist staat niet in voor de nauwkeurigheid ervan en kan daarvan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. Hieraan kunnen dus ook geen rechten worden ontleend.

Deze website bevat links naar websites van derden. Oldenburger Fietsspecialist is niet aansprakelijk voor de links, de inhoud of de juistheid van deze andere sites.

Met het vermelden van links naar sites van derden houdt Oldenburger Fietsspecialist op generlei wijze goedkeuring in van de inhoud van deze websites.

Oldenburger Fietsspecialist kan evenmin aansprakelijkheid aanvaarden indien op of via deze sites mogelijk virussen worden opgedaan.

Oldenburger Fietsspecialist besteedt veel zorg aan het onderhoud van haar website. De teksten, afbeeldingen, ontwerpen, benamingen, logo’s, merken, handels- en domeinnamen zijn eigendom van Oldenburger Fietsspecialist of derden. Deze zijn beschermd door auteursrecht/intelectueel eigendomsrecht. Het ongeoorloofd kopieren, wijzigen, bewerken of verspreiden ervan is verboden en kan leiden tot gerechtelijke vervolging.

Deze website verzamelt gegevens van diens bezoekers(cookies). Deze gegevens zijn van niet-persoonlijke aard, zoals het IP-adres, de bezochte pagina’s of de url’s van de website waarvandaan de gebruiker is gekomen en/of weer verlaat.

Oldenburger Fietsspecialist.nl is het domein van Oldenburger Fietsspecialist statutair gevestigd te Leiden (ZH).

De website van Oldenburger Fietsspecialist wordt met de grootste zorg gepresenteerd. Doch geven Oldenburger Fietsspecialist en derden – die aan deze website hebben bijgedragen – geen garantie voor de juistheid en/of volledigheid van gegevens, ontwerpen, constructies, producten, die worden weergegeven op deze website. Aan deze website kan onder geen enkele voorwaarde rechten worden ontleend.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, af onze filialen. Aanbiedingen zijn geldig zolang de vooraad strekt. Publicatiefouten, prijs- en

uitvoeringswijzigingen voorbehouden. Aan vermelde modellen, prijzen, aanbiedingen en acties kunnen geen rechten worden ontleend.
Home